top of page
Zoeken

Lentegames: 29 april


Uit onderzoek blijkt dat jongeren tijdens deze coronapandemie veel minder bewegen. Daarnaast geeft de helft van de jongeren aan ook geestelijk minder lekker in hun vel te zitten. De buurtsportcoaches van de gemeente Losser en Stichting Fundament Losser organiseren daarom de Lente Games 2021: een aantrekkelijk en gevarieerd beweegprogramma voor jongeren in de leeftijd van 8-12 jaar & 13-16 jaar. Alle activiteiten worden volgens de RIVM richtlijnen uitgevoerd.

Met uitdagende sport- en spelactiviteiten wordt de jeugd in beweging gezet. De jeugd kan kiezen uit tennis (29 april De Lutte en 6 mei Losser en Overdinkel,8-12 jaar). Honk-/softbalclinic met slagkooi (4 mei 8-12 jaar en 13-16 jaar) en een boksclinic (29 april 8-12 jaar en 13-16 jaar).

Wethouder Harry Nijhuis: “Tijdens deze coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet kan en niet mag. Sportaccommodaties en uitgaansgelegenheden zitten nog dicht. De Wintergames waren een mooi succes en mede aanleiding om de jeugd ook in het voorjaar iets te bieden. Daarom geven we hen nu een sportieve impuls, zodat ze weer nieuwe energie krijgen om actief de lente door te komen.”

Comments


bottom of page