top of page

Bardienst

Bardienst

Er worden geen reguliere bardiensten meer ingepland, maar wel bardiensten voor het Florilympha Open. We verzoeken jullie vriendelijk om positief te reageren indien je wordt ingedeeld om bardienst te draaien tijdens dit toernooi! Wil je tennissen en gebruik maken van de kantine? Dan kan de sleutel worden opgehaald bij:

  • Annelies Brouwer
    Dorpstraat 8
    tel. 06 53 61 62 78

  • Ellen ter Brake
    Het Haverkotte 1
    tel. 06 22 53 31 29


Degene die de sleutel ophaalt, brengt deze bij het afhaalpunt terug of zorgt in overleg voor een goede overdracht van de sleutel.

Kassa
Zoals iedereen wel weet maken wij gebruik van een kassa. De gebruikte consumpties moet je hierop aanslaan en betalen. Betalen kan alleen met PIN. Een handleiding voor de bediening van de kassa ligt ernaast. We gaan ervan uit dat iedereen de gebruikte consumpties aanslaat op de kassa en afrekent.

 

Kantine netjes houden

Wij verwachten dat iedereen de kantine netjes achterlaat: tafels afruimen en schoonmaken, glazen en ander servies in de afwasmachine en deze aanzetten. Merk je dat er iets niet is, schrijf dat dan op het whiteboard in de keuken, dan zal de BC dit z.s.m. aanvullen.

Alarm

Bij de sleutel zit een druppel. Hiermee schakel je het alarm uit via het kastje aan de muur achter de bar. Let erop dat je het alarm weer aanzet bij het verlaten van de kantine.

Bardienst tijdens competitie

Tijdens de competitie is er een team aangewezen dat verantwoordelijk is voor de bardienst die dag. De instructies hiervoor hebben jullie doorgekregen van de TC en wij verwachten dat deze opgevolgd zullen worden.

 

Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de kantine netjes is en blijft!

 

Barcommissie TC Kardoes

donate
bottom of page