top of page
Zoeken

Feestelijke opening kantine
Op zaterdag 16 maart was de feestelijke opening van de nieuwe kantine. Onder grote belangstelling werd de opening verricht door Herman Schopbarteld, het oudste lid (oftewel het langst lid) van onze vereniging. Voorzitter Anita Scholten bedankte in het bijzonder Ben Scheper en Ben Hilgeholt die veel energie in de verbouwing hebben gestoken. Daarnaast natuurlijk dank aan Gert Punt en Rogier Heerink, leden van de bouwcommissie. En de groep vrijwilligers die geholpen hebben met het uitruimen van de oude kantine en het schoonmaken en inrichten van de nieuwe kantine.

Financieel konden wij een beroep doen op het Rabo Coöperatiefonds. Onze aanvraag van € 5.000,00 werd gehonoreerd. Naast de nieuwe inrichting hebben we ook maatregelen in het kader van duurzaamheid genomen met zonnepanelen, convector verwarming en HR++ glas. De Monnik heeft een nieuwe koelvitrine beschikbaar gesteld, waarvoor dank. We kunnen weer jaren verder met onze mooie nieuwe kantine.


Gebruiksregels kantine

We hebben een aantal gebruiksregels opgesteld:

  • Geen jassen en tassen in de kantine, deze kunnen in de kleedkamers opgehangen/neergezet worden.

  • Vanwege de gravel graag het betreden van de kantine met tennisschoenen beperken. Neem een 2e paar schoenen mee, waarmee je na afloop de kantine ingaat.

  • Het alarm zit rechts naast de nieuwe ingang naar de keuken.

    • Let op: Om het alarm uit te zetten, alleen de hoofdingang gebruiken. Wanneer je de deur naar de oude bestuurskamer opent gaat direct het alarm af.

    • Om de deur te sluiten, de kruk eerste helemaal omhoog doen. Daarna kan de deur op slot.
Comments


bottom of page