top of page

Tennislessen jeugd

 

 

 

 

 

Tennislessen Jeugd

 

Welkom bij TC Kardoes! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van tennislessen bij onze club. Voor de jeugd worden de tennislessen gegeven op de maandag door Marlie Nuchelmans. De kosten bedragen € 13,20 per les van 50 minuten in een groep van 4 personen. Dit tarief is een indicatie en wordt voordeliger naarmate de groep groter wordt. Vanaf 6 personen wordt er op twee banen les gegeven.

Instromen is mogelijk op ieder moment. Bij aanmelding dien je echter wel de resterende lessen van dat seizoen af te nemen. Het is niet mogelijk om na inschrijving, midden in het seizoen te stoppen. Dit kan alleen tijdens de seizoenswissel.

Voordat je begint met het invullen van dit inschrijfformulier, willen we je erop wijzen dat het invullen van het formulier geen garantie biedt voor definitieve deelname aan de tennislessen. Wij doen ons best om op basis van je inschrijving een passende plek voor je te vinden, maar de beschikbaarheid is beperkt en kan afhangen van verschillende factoren.

Evelien Wennink regelt de tennislessen en is het aanspreekpunt voor alles wat met de lessen te maken heeft. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: tennisles@tckardoes.nl.

Geef je (kind) op voor tennisles via de onderstaande button:

Trainingsvoorwaarden en lidmaatschap

Op de tennislessen zijn de Algemene trainingsvoorwaarden van T.C. Kardoes van toepassing.

Ben je nog geen lid van onze club en wil je tennisles volgen, dan is het noodzakelijk dat je lid wordt van TC Kardoes. Het is niet mogelijk om alleen tennislessen te nemen. Door het aanmeldingsformulier in te vullen op onze site is een lidmaatschap snel geregeld.

Mocht je vragen hebben over de tennisles, mail dan naar: tennisles@tckardoes.nl

Voor vragen over het lidmaatschap dan kun je een mail sturen naar: ledenadministratie@tckardoes.nl

tennis.jpg
Boy with Tennis Coach

Tennis voor jong en oud op eigen niveau

Anita Scholten - Voorzitter

bottom of page