top of page
Zoeken

Verbouwing kantine van start

Donderdag 21 september hebben wij een presentatie gehouden over de verbouwingsplannen. De reacties waren zeer positief. Voor wie het gemist heeft: via deze link krijg je de volledige 3-D presentatie van de inrichting te zien. Tijdens de verbouwing worden er ook zonnepanelen geplaatst en komt er, op het gedeelte naast de kantine/bestuurskamer, een overkapping.



Op 4 november gaan we de kantine uitruimen en daarna starten we met de verbouwing. Het is de bedoeling om de bouwwerkzaamheden voor de Kerst af te ronden en daarna bezig te gaan met het interieur. We hopen dat begin maart 2024 alles klaar is. De bar wordt hergebruikt, maar van de overige inventaris nemen we afscheid. De barkrukken zijn al verkocht aan belangstellenden tijdens de presentatie. Heb je belangstelling voor: tafels, stoelen, lampen etc. dan kun je dit doorgeven aan Cor Perik persoonlijk of via: corperik@gmail.com.



Wil je hand- en spandiensten verlenen of helpen met bouwkundige/elektrotechnische werkzaamheden geef dat dan door via: verbouwing@tckardoes.nl of aan Gert Punt/Rogier Heerink persoonlijk. Zij coördineren de verbouwing.


Vanaf 4 november is de kantine gesloten. Er kan wel getennist worden. Via de deur aan de zijkant kom je in de keuken en kun je de verlichting bedienen. Van de kleedkamers kan gewoon gebruik worden gemaakt. Het geplande vrijwilligersfeest op 4 november komt te vervallen.

bottom of page