top of page
Zoeken

KNLTB Meet and Play


De KNLTB heeft een nieuw boekingsplatform ontwikkeld waardoor het mogelijk is dat

niet-leden een baan kunnen huren.


Wij krijgen als vereniging vaak vragen van niet-leden of vakantiegangers die in de buurt zijn of het mogelijk is om banen te huren. Dat was altijd lastig omdat we dat in het bestaande reserveringssysteem niet konden opnemen. De ontwikkeling van dit nieuwe platform biedt ons mogelijkheden om aan die wens tegemoet te komen. Reden waarom wij ons hebben aangemeld voor: Meet and Play!


Hoe werkt het:

Reserveren van banen gaat via www.meetandplay.nl of via de KNLTB Meet and Play-App die je kunt downloaden. Alle verenigingen die zich hebben aangemeld zijn op deze site te vinden. Je zoekt naar Kardoes en dan kom je in het scherm waar de beschikbare tijdsblokken vermeld staan. Nadat je een blok hebt aangeklikt, moet je je eerst registreren, nadat registratie rond is, kom je in een betaalscherm om de huur te voldoen. Nadat de betaling gelukt is krijg je een mail dat de baanreservering rond is. Deze reservering wordt automatisch doorgeleid naar onze eigen reserveringssysteem en dat voor onze leden, zodat je altijd zeker bent dat de baan op het door jou gehuurde tijdstip vrij is.


We hebben 2 banen van 08.00 – 18.00 uur beschikbaar gesteld voor Meet and Play. De kosten zijn € 15,00 per uur. In de avonduren zijn de banen exclusief beschikbaar voor onze eigen leden.


コメント


bottom of page