top of page

Tennislessen

Winterlessen 2023

Op 4 september is Evelien Wennink gestart met tennislessen voor senioren op de maandagavond. Dit winterseizoen is het mogelijk om tennisles te volgen op maandag, donderdag of vrijdag. De start van de winterlessen is in week 45 en in totaal worden er 10 lessen gegeven. Het tarief voor 10 lessen is € 132,00 op basis van 4 personen/50 minuten les. Het is ook mogelijk om met een ander (groter) aantal personen les te volgen op 1 of 2 banen. In dat geval geldt een aangepast tarief.

 

Evelien regelt de tennislessen en pakketten en is het aanspreekpunt voor alles wat met lessen te maken heeft. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: tennisles@tckardoes.nl.

 

Inschrijven voor de winterlessen kan via de onderstaande button:

Zomerlessen 2023

Door een tekort aan tennisleraren kunnen we bij T.C. Kardoes dit zomerseizoen maar een beperkt aantal tennislessen aanbieden. We zijn erin geslaagd om na de zomervakantie een tennislerares voor de maandagavond te vinden. De zomerlessen gaan van start op 4 september en lopen tot aan de herfstvakantie (week 43).

 

Heb je belangstelling om deze lessen te volgen dan kun je je aanmelden via: tennisles@tckardoes.nl. Plaatsing gebeurd op volgorde van aanmelden. Vol=vol. We zouden bij je aanmelding graag het volgende willen weten:

 

 

  • Naam:

  • Leeftijd:

  • Speelsterkte:

  • Alleen:

  • Groepje, met wie:

 

Aanmelden uiterlijk 8 juni a.s. via:  tennisles@tckardoes.nl

Tennislessen seizoen 2024

Inmiddels hebben alle leden een nieuwsbrief ontvangen waarin wij vragen om de belangstelling voor tennislessen in 2024 kenbaar te maken. Reageren kan nog steeds via: tennisles@tckardoes.nl

Voorwaarden en lidmaatschap

Voor de tennislessen gelden de Algemene Trainingsvoorwaarden van T.C. Kardoes.

Ben je nog geen lid van onze club en wil je tennisles volgen, dan is het noodzakelijk dat je lid wordt van TC Kardoes. Het is niet mogelijk om alleen tennislessen te nemen. Door het aanmeldingsformulier in te vullen op onze site is een lidmaatschap snel geregeld.

Mocht je vragen hebben over de tennisles, mail dan naar: tennisles@tckardoes.nl

Voor vragen over het lidmaatschap dan kun je een mail sturen naar: ledenadministratie@tckardoes.nl

bottom of page