top of page
Zoeken

Zomer Challenge 2020

Zomerstop bij voetbal, handbal of volleybal? Doe mee aan de Zomer Challenge!


Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 6 tennislessen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.


· Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. Hiervoor betaald je eenmalig € 40,00 contributie. In verband met Corona moet de baan vooraf gereserveerd worden. Dat kan via de KNLTB Club-app.

· Je krijgt 6 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer van Tennisschool Approach. Overdag tot 15.00 uur zijn hiervoor genoeg mogelijkheden. Wil je 's avonds les, dan hebben wij vooralsnog de vrijdag hiervoor beschikbaar. Kosten € 60,00 p.p. bij 4 personen lessen, € 80,00 p.p. bij 3 personen lessen en € 120,00 p.p. bij 2 personen lessen.

· Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.


Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen vier maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee?


Meld je dan aan als lid bij TC Kardoes, via de button "lid worden"op onze site.

Meld je ook aan bij Approach voor de tennislessen: www.approachtennis.nl/tckardoes. Vul het blok in onderaan de pagina onder: Meer vragen? Geef aan dat het om de Zomer Challenge gaat.

Voor meer informatie mail naar: penningmeester@tckardoes.nl
Comments


bottom of page