top of page
Zoeken

Versoepelingen coronamaatregelen per 26.1.22.


Beste leden,


Het blijft een goed nieuws show. Ondanks dat nog niet alles kan, had het kabinet voor de sportsector fijne versoepelingen in petto.


De huidige regels voor tennis en padel op een rijtje:

  • Buiten en binnen tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.

  • Voor tennissen en padel binnen is een CTB nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen in een tennishal of padelcentra voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.

  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.

  • Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. Bij binnenlocaties is daarnaast een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje verplicht.

  • Horeca op sportlocaties mag open tot 22:00 uur, zowel binnen als buiten. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.

  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open; bij het gebruik hiervan is een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

We drukken iedereen nogmaals op het hart om zich aan de maatregelen te houden.


Bestuur T.C. Kardoes

Comentarios


bottom of page