top of page
Zoeken

Prachtig resultaat jeugdteams


Afgelopen zondag 11 juli was al weer de laatste speeldag van de verkorte voorjaarscompetitie voor de jeugd. Een spannende dag lag in het verschiet voor de jongens en meisjes. Alle 5 teams bevonden zich in de bovenste regionen van het klassement. 3 teams speelden thuis, 1 team uit en van 1 team had de tegenstanden zich teruggetrokken. Hierdoor waren de meisjes van Oranje 2, zonder te spelen, kampioen!

De overige teams moesten nog even goed aan de bak en dat deden ze. Er werd fanatiek gespeeld, het waren leuke wedstrijden om te zien. En het uiteindelijk resultaat: Nog 2 kampioenen, jongens Oranje 1 en het gemengde juniorenteam. Waarvan het laatste team alle wedstrijden met 6 - 0 won. Het andere Oranje meisjesteam en Oranje jongensteam werden uiteindelijk 2e, een hele mooie plek! De JC is trots op jullie allemaal!

Voor de kampioenen waren er medailles, een bloem en een ijsbon.

Gerard Kamp, onze voorzitter, was ook aanwezig. Hij feliciteerde de kampioenen en complimenteerde ze met hun spel. Daarnaast complimenteerde hij de bijna volledig nieuwe JC met hun strakke organisatie. Tevens een bedankje, ook namens de JC, aan alle ouders die een team begeleid hebben. Wij hebben jullie hulp hard nodig om alles voor de teams goed te laten verlopen. Ook complimenten voor Daan Stegge, onze tennisleraar van Approach, die onze jeugdleden op een erg leuke en enthousiaste wijze les geeft.

Kampioensteam Oranje 2:


Stephanie van der Graaf

Sophie Kristen

Diede SteghuisKampioensteam Oranje 1:


Boet Pross

Jim Bosch

Chiel Hadderingh

Marijn BekkeKampioensteam Junioren:


Sanne Knippers

Jade oude Hampsink

Luka Schreur

Kim Veldhof

Valerie Hagen

Floris Hampsink

Komentarai


bottom of page