top of page
Zoeken

Contract met Approach getekend


Foto: v.l.n.r.: trainer Daan Stegge, Gerard Kamp en Karin Schonewille.


Zaterdagochtend 2 mei 2020 is de samenwerking met Approach officieel bekrachtigd. Ad Luttikhuis en Gerard Kamp tekenden het contract. Gerard sprak een kort woord en gaf aan blij te zijn dat Approach bij ons de lessen gaat verzorgen. Tevens complimenteerde hij Karin Schonewille, voorzitter jeugdcommissie, met de actieve rol die zij gespeeld heeft in het tot stand komen van de samenwerking. Naast Ad Luttikhuis, was ook zijn rechterhand Mike Luttikhuis aanwezig. Deze laatste is de contactpersoon richting ons. Verder was Daan Stegge aanwezig. Hij is de trainer die de lessen bij ons gaat verzorgen.

Ad Luttikhuis gaf aan blij te zijn de tennislessen te mogen verzorgen. Doordat Approach ook de lessen voor Ready verzorgt, kunnen leden die niet kunnen op de dagen dat er bij ons gelest kan worden, uitwijken naar de banen van Ready.

Ook wat jeugd betreft gaan wij samenwerken met Ready. Onze jeugdleden krijgen bericht wanneer er gezamenlijke activiteiten gehouden gaan worden.


Maandag 4 mei wordt de eerste van de 4 gratis tennislessen van Maak Kennis met Tennis gegeven. Er hebben zich 13 kinderen opgegeven, deze serie zit vol. Daarna starten ook de reguliere lessen.

Voor een 2e serie Maak Kennis met Tennis zijn 4 nieuwe data gepland en wel de vrijdagen 15, 22 en 29 mei en 5 juni. Opgeven kan door te mailen naar: jeugdcommissiekardoes@gmail.com.

Comments


bottom of page