top of page
Zoeken

Clubkampioenschap Jeugd Informatie ochtend ouders


Op zondag 23 augustus houden wij het clubkampioenschap voor de jeugd. We starten om 09.30 uur. Daan Stegge, onze tennisleraar zal het sportieve gedeelte in goede banen leiden.

Wij nodigen alle ouders uit om hierbij aanwezig te zijn. Na afloop van het clubkampioenschap zal er een informatiebijeenkomst zijn. Karin Schonewille onze jeugdvoorzitter en Gerard Kamp onze voorzitter zullen iets vertellen over onze vereniging en het werk van de jeugdcommissie. Daan Stegge van Approach zal uitleg geven over de tennislessen, najaarscompetitie en de diverse klassen waarin gespeeld kan worden.

Voor de ouders van onze nieuwe leden bij uitstek een mogelijkheid om kennis te maken met onze club, de tennisleraar en vragen te stellen.

Broertjes en zusjes kunnen gerust meekomen. We hebben het Shark springkussen, met obstakels en glijbanen en 3D Baby-shark.

Inmiddels hebben alle kinderen een mail gehad met de uitnodiging hiervoor. Aanmelden voor het clubkampioenschap en informatie bijeenkomst graag via: jeugdcommissiekardoes@gmail.com.

Wij hopen op een grote opkomst.
Kommentare


bottom of page