top of page
Zoeken

Bijdrage Rabo Coöperatiefonds


In 2021 hebben wij een aanvraag voor een bijdrage uit het Rabo Coöperatiefonds ingediend. Er is een bijdrage voor de aanleg van LED verlichting gedaan. De Rabobank heeft een bedrag van maar liefst € 5.000,00 toegezegd. Vanwege corona kon er geen feestelijke uitreiking plaatsvinden nadat de aanleg van de LED-verlichting gerealiseerd was.


Zondag 3 maart konden we voor het eerst weer de openingsactiviteit voor het tennisseizoen organiseren, het ouder-kind toernooi voor onze jeugd en het brunchtoernooi voor de senioren. Tussen beide activiteiten kon iedereen gebruik maken van een overheerlijke brunch.

Bij deze gelegenheid hebben we de Rabobank uitgenodigd voor een feestelijke uitreiking van de cheque. Richard Stockmann en Rosewitha Hanterink waren namens de Rabobank aanwezig. Gerard Kamp bedankte hen voor deze prachtige bijdrage. Richard Stockmann vertelde dat de Rabobank, ondanks het verdwijnen van zoveel kantoren, dicht bij de mensen wil blijven staan en dat zij op deze manier de verenigingen en hun leden willen steunen. Een goed onderbouwd plan, met als voorwaarde ook het gebruik van eigen middelen, is nodig om de gewenste bijdrage te ontvangen. Wij als vereniging voldeden aan alle voorwaarden en mochten daarom een bedrag van € 5.000,00 in ontvangst nemen. We willen de Rabobank nogmaals hartelijk bedanken voor deze bijdrage.Comments


bottom of page