Tennislessen

 

 

 

Beste leden,

Ook in 2022 worden de tennislessen weer verzorgt door tennisschool Approach. Per 1 februari 2022 kun je je aanmelden voor tennislessen op de Kardoes pagina op de site van Approach, www.approachtennis.nl/tckardoes. Door het aanklikken van deze link kom je op de pagina van Approach. Ga naar “inschrijven training” en kies vervolgens TC Kardoes. Klik op >  en de informatie verschijnt en ook het inschrijfmenu.

Inschrijven gaat simpel en snel via het online inschrijvingssysteem. Je krijgt na de inschrijving direct een bevestiging per mail. Hoe eerder je inschrijft hoe groter de kans is, dat je geplaatst wordt op jouw voorkeurstijd en jouw voorkeursgroep. 

Nadat je bent ingedeeld, krijg je per e-mail de indeling toegestuurd waarin wordt aangegeven wanneer de trainingen starten, op welke dag en tijd.

Kortom, gemak dient de mens.

 

De trainingen starten in de week van 29 februari 2022. Vooralsnog zijn maandag en vrijdag (excl.de avond) de vaste lesdagen. Mochten er veel aanmeldingen zijn dan zullen we uitwijken naar de donderdag.

Tarieven:

Voorjaar/zomer: 24 weken les € 315,00

In het najaar     : 10 lessen voor € 135,00.

De lessen vinden plaats op onze eigen tennisbanen.

 

Op de jeugdpagina vind je de tennispakketten die gelden voor de jeugd en de subsidie die wij, onder bepaalde voorwaarden, aan onze jeugdleden verstrekken.

Ben je nog geen lid van onze club en wil je tennisles via Approach volgen, dan is het noodzakelijk dat je lid wordt van TC Kardoes. Het is niet mogelijk om alleen tennislessen te nemen. Door het aanmeldingsformulier in te vullen op onze site is een lidmaatschap snel geregeld.

Mocht je vragen hebben over de tennisles of het lidmaatschap dan kun je een mail sturen aan:

ledenadministratie@tckardoes.nl

tennis.jpg
1e9b648d-57fe-435d-aa55-320904f58eb5.jpg
Boy with Tennis Coach

Tennis voor jong en oud op eigen niveau

Gerard Kamp - Voorzitter