TC Kardoes
Tennis voor jong en oud op eigen niveau

<b>TC Kardoes</b><br>Tennis voor jong en oud op eigen niveau

De tennisclub TC Kardoes is de enige tennisclub in De Lutte. Onze tennisclub is gelegen binnen diverse andere sportgelegenheden. TC Kardoes biedt haar circa 250 leden een inspirerende accommodatie en een sfeervol clubgebouw waar gezelligheid heerst. Wij vinden het belangrijk dat leden op hun eigen niveau van het tennisspel kunnen genieten.

Als club hechten wij veel waarde aan een goede onderlinge verstandhouding. Daarnaast vinden wij persoonlijke groei van onze leden belangrijk, zowel op de baan als binnen het verenigingsleven zelf. TC Kardoes is mede daardoor al jaren een enthousiaste club waar veel leden actief zijn en zo hun bijdrage leveren. Een belangrijke bijdrage gaat naar het organiseren van gesloten en open toernooien, zowel voor de jeugd als volwassenen. Zo is het Florilympha Open een bekend regionaal toernooi met maximale inschrijving uit de hele omgeving.

Sponsorgelden leveren een belangrijke bijdrage aan het financiële fundament van de TC Kardoes. Hierdoor zijn wij beter in staat onze ambities te verwezenlijken. Met zorg hebben wij diverse sponsorpakketten samengesteld die wij graag in deze gids presenteren. In ruil voor uw steun en maatschappelijke betrokkenheid hopen wij de zichtbaarheid en promotie van uw bedrijf te kunnen vergroten.

De tennisclub TC Kardoes zijn we samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *