images.jpg

 

Tennis Alles-in-1: tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs

 

Tennis is een leuke sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij T.C. Kardoes voor de jeugd Tennis Alles-in-1 geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier.

 

Het Tennis Alles-in-1 pakket van T.C. Kardoes bestaat uit:

  • Lidmaatschap T.C. Kardoes

  • KNLTB pas

  • Gehele jaar vrij tennissen

  • Tennislessen zomer + winter (34 lessen)

  • Deelname KNLTB competitie voorjaar

  • Deelname KNLTB competitie najaar

  • Automatische deelname clubactiviteiten (o.a. toernooitjes, seizoenafsluiting)

 

Klik hier om de flyer Tennis Alles-in-1 met alle details te bekijken. 

 

De kosten van het Alles-in-1 pakket zijn € 450,00. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door via jc@tckardoes.nl

 

Naast het Alles-in-1 pakket biedt T.C. Kardoes ook een pakket aan met 24 tennislessen (alleen zomerlessen). De kosten van dit pakket zijn € 370,00.

 

Alle tennislessen (zomer én winter) worden gegeven op  de buitenbanen bij T.C. Kardoes door tennisschool Approach. Approach verzorgt op een aantal verenigingen tennistrainingen, maar traint ook selectietennissers op landelijk en internationaal niveau. Bij Approach is iedereen die beter wil leren tennissen aan het juiste adres. 

 

Wanneer je tennisles wilt moet je je rechtstreeks bij Approach aanmelden. Dat kun je doen via de website van Approach: www.approachtennis.nl/tckardoes.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de jeugdcommissie van T.C. Kardoes via e-mail: jc@tckardoes.nl.

f.eu1.jwwb.nl_public_s_t_s_temp-kdhlxjifksenfqcwzzbe_2zos9p_children-playing-tennis-vector