Bardiensten

Inmiddels maken we weer gebruik maken van de kantine en het terras. Ook de kleedkamer hebben we weer in gebruik kunnen nemen.

 

De opening van de kantine maakt dat er weer bardiensten gedraaid moeten worden om het goed te laten verlopen.

Het schema van de bardiensten voor dit seizoen zijn op de website geplaatst.

 

Op de donderdag is geen bardienst ingevuld omdat er in voorgaande jaren op die avond te weinig van de kantine gebruik werd gemaakt. Inmiddels is ook de donderdagavond een geliefde avond voor de tennisliefhebbers en zullen we dat het volgende seizoen aanpassen.

Tennissers die willen tennissen kunnen de sleutel van de kantine ophalen bij Annelies Brouwer, Dorpstraat 8 tel. 06 - 53616278 of bij Ellen ter Brake, Het Haverkotte 1 tel. 06-22533129. 

 

Natuurlijk zijn we als leden van een vereniging samen verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen in de kantine en op het terras. 

We verwachten dat ieder lid hier zijn verantwoordelijkheid in neemt zodat onze vereniging weer een gezellige bloeiende vereniging mag zijn waarbij sportief bezig zijn op de baan en op het terras mogelijk is. 

 

Houdt de website in de gaten en noteer wanneer jij je bardienst hebt staan zodat ook die avond er op je gerekend kan worden.  En mocht die avond jou niet uitkomen is de regel dat je onderling ruilt of voor vervanging zorgt.