Bardiensten

Instructies voor seizoen 2022

 

Samen verantwoordelijk.

Er zijn weer bardiensten ingedeeld om een en ander goed te laten verlopen. Natuurlijk zijn we samen verantwoordelijk voor het goed reilen en zeilen in de kantine en op het terras. We verwachten dat ieder lid zijn verantwoordelijkheid neemt, zodat onze vereniging een gezellige, bloeiende vereniging blijft.

Wil je alvast noteren wanneer je bardienst hebt, zodat er op je gerekend kan worden.

 

Indeling in 2 tallen.

We hebben geen rekening gehouden met voorkeuren van mensen. Jullie zijn daarom ingedeeld in tweetallen, zodat je samen kunt overleggen wie wanneer kantinedienst draait. Je kunt er voor kiezen dat één persoon kantinedienst draait of alle twee een (gedeelte van) de avond/ dienst. Mocht die avond/ dienst jullie allebei niet uitkomen, dan is de regel dat je onderling ruilt of voor vervanging zorgt en dit doorgeeft aan de week coördinator.

In de week voorafgaand aan je bardienst, krijg je een herinneringsmail.

 

Tijden

We verwachten dat je die avond om 19.30 uur aanwezig bent in de kantine. Bij de zaterdags- en zondagsdiensten staat de begintijd aangegeven. De week coördinator is jouw aanspreekpunt. Hij/ zij brengt de sleutel naar de kantine en helpt je even op weg.

 

Afhalen/ inleveren sleutel

Om 23.00 uur kun je de kantine afsluiten en de sleutel inleveren bij Annelies Brouwer, Dorpstraat 8, tel. 06 53 61 62 78

Op de dagen dat er geen bardienst is ingedeeld kan de sleutel worden opgehaald bij Annelies Brouwer, Dorpstraat 8, tel. 06 53 61 62 78 of bij Ellen ter Brake, Het Haverkotte 1, tel. 06 22 53 31 29

Degene die de sleutel ophaalt, brengt deze bij het afhaalpunt terug of zorgt in overleg voor een goede overdracht van de sleutel.

 

Kassa

Zoals iedereen wel weet maken wij gebruik van een kassa. De gebruikte consumpties moet je hierop aanslaan en betalen kan alleen met PIN. Een handleiding voor de bediening van de kassa ligt ernaast.

Heb je bardienst dan heb je recht op 2 vrije consumpties. Deze sla je aan onder de button bardienst en sla je af via de button: betaal overig en dan eigen gebruik.

Voor kinderen die met contant geld komen hebben we een roze etui met wat kleingeld liggen. Daar kun je de contanten in doen en wisselgeld uithalen. Je hoeft deze verkoop niet op de kassa aan te slaan.

 

Succes met de bardienst!

 

Barcommissie TC Kardoes